fredag 27. juli 2012

Sjusoverdagen

Je trur je bære sævover je!!!!!!
27 Juli, primstaven sier at du ikke bør sove lenger en du planla. Dette merke på primstaven viser at viss du forsover deg i dag, og det regner denne dagen blir det 7 uker med regnvær, men gleden er at viss det er fint vær blir det 7 uker med sol.

Som dere sikkert nå har forstått har jeg også beynt og varsle vær like sikkert som VG og Dagbladet. Disse to avisene har jo gått i front når det gjeller overskrifter om fint og dårlig vær i hele sommer, og har gitt intrykk av at det ligger videskap bak det de skriver, dette ved å referere til "metrologer, forskere" osv. VG og Dagbladet skerp dere, noen av er klokere en dere aner, å kan tenke sjæl. Men dere har sikker stattestikk på at det selger så det er vel prognoser om vær vi vill ha.

Over til sjusoverdagen som kommer av helgnene "de sju hellige soverene" hovedperonene var sju unge kristne menn fra Efoso i Vest-tysklans som nektet og ofre til de romerske gudene, de ble mura inne i et hull i fjelet av keiser Decius. Det ble sakt at gud lot de falle i dyp søvn å 200 år seinere våknet de igjen og trodde de bare hadde sovet en natt.  Denne keiser Dicius drømte vist fælt, og historien ble fortalt gjennom hans drømmer.(denne Dicius ble nokk gammel 400år kansje............:) 
Denne historia er også med i Koranen som gjør historia utbrett over store deler av værden.

Men tilbake til været, i dag har det vært sol, skyet, og regn så da blir det vell slik vær frammover også. Nei vi for stole på Gislefoss....yr.no eller grisemilten...............

Fortsatt god Sommer:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar