søndag 15. juli 2012

Sulua flyr laft!


Tatt i dag på Fintstad

Sitter ute på Finstad i strålende sol. Sulua flyr laft det tyder på lavtrykk. Ungna doms har begynt å fly ut av reiret,  det gjør det litt utrykt å sitte her, de har ikke 100% kontroll de første gangene.
Så også Tårnseilern her i sta, den flyr litt høyere 4 stykker i alt. Fantastisk flyger, de sier den ikke lander annet en når det ligger på reiret, lever i lufta hele livet.
Kom for litt siden tilbake fra tur til Sinnerdammen, skremte opp en storfuggel på toppen, vi så ikke hva det var, kunne være ”kongen på spilplassen” tiuren vi så i vinter.
Gåsa er borte fra Fintjern men det er et par ande familier som er her, den ene heter and and og den andre familien heter stokand, velkjente begge to. Under låven bor ei søye fra bygda hu kommer inn  hver kveld og legger seg der, tørt under låven.
Nå fikk jeg besøk av Binna og Frøy de kom fra Rendalen i dag Frøy kom å la seg ned ved beina mine med en gang. Koreslig hund å få besøk av.
I går var vi på Gjeldingsdammen det var en fin plass, dra dit viss dere har lust der ute å ta en tur til en fin plass i marka.
Fortsatt god sommer!!!!!!  J

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar