torsdag 10. januar 2013

To gode naboer!


Denne historien startet på toget på vei hjem fra jobb i dag. Jeg overhørte en samtale mellom to personer. Det er ikke fint å lytte på andre men denne historien var så morsom at jeg må dele med andre.

En dag kom den ene naboens hund hjem med en kanin i munnen, den var møkkete å så ganske herja ut. Etter en titt kjente han igjen kaninen. Ops det var kaninen til naboens sønn. Han trengte at nå er gode råd dyre, bikkja har kverka kaninen, dette må ikke ut.

 Så han tok kaninen inn på badet vaska han ren for jord og skitt, deretter ble kaninen føna tør. Kaninen så riktig fin ut. Etter at alle hadde lagt seg snek han seg over gjerde til naboen og la kaninen tilbake i buret å bestemte seg å ikke nevne episoden for noen.

Det gikk et par dager så møtte han naboen ved gjerde der de kom i prat. Etter en stund fortalte naboen noe merkelig som hadde hent et par dager før. Han fortalte nølene! For tre dager siden døde kaninen til sønnen vår å det var stor sorg hos guttungen, vi arrangerte begravelse og alt var vel. Men det jeg ikke skjønner, dagen etter lå kaninen i buret død slik vi fant den dagen før ........ Kan bli tullete av slikt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar